PF Daniel s-a întâlnit cu Laurenţiu Tănase, membru în Colegiul CNSAS

Noul patriarh al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), PF Daniel, s-a întâlnit, marţi seară, cu Laurenţiu Tănase, membru în Colegiul CNSAS, în legătură cu audierea celor 12 ierarhi citaţi, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica.

2 afișări
Imaginea articolului PF Daniel s-a întâlnit cu Laurenţiu Tănase, membru în Colegiul CNSAS

PF Daniel s-a întâlnit cu Laurenţiu Tănase, membru în Colegiul CNSAS

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a refuzat să spună ce s-a discutat, adăugând că Laurenţiu Tănase a fost mandatat să prezinte public şi punctul de vedere al BOR. Laurenţiu Tănase va prezenta, miercuri la prânz informaţii în legătură cu rezultatele discuţiei cu PF Teoctist.

Laurenţiu Tănase, reprezentantul PSD în Colegiul CNSAS şi cunoscut teolog, declara, săptămâna trecută, că va încerca să-l convingă pe patriarhul Daniel de importanţa prezenţei la audieri a celor 12 ierarhi citaţi de CNSAS pentru a fi audiaţi în legătură cu anumite informaţii din dosare.

"O să-i spun Prea-Fericitului că este vital ca aceşti oameni să vină la audieri. Este vital pentru că, altminteri, s-ar putea da decizii fără a fi ascultat şi punctul lor de vedere", spunea Tănase.

Acesta precizat că a fost mandatat de întreg Colegiul CNSAS să reprezinte instituţia la întâlnirea cu patriarhul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici