Piaţa Sudului din Capitală va fi demolată

Hala şi tarabele din Piaţa Sudului din Capitală vor fi demolate, începând de duminică după-amiază, în locul acestora urmând să fie construită, din banii Administraţiei Pieţelor din Sectorul 4, o hală modernă, dotată cu toate utilităţile necesare, a anunţat, sâmbătă, Primăria de sector.

189 afișări
Imaginea articolului Piaţa Sudului din Capitală va fi demolată

Piaţa Sudului din Capitală va fi demolată

"După încercările eşuate ale foştilor edili ai Sectorului 4, actualul primar, Cristian Popescu – Piedone, trece la demolarea Pieţei Sudului", se arată într-un comunicat al instituţiei remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit documentului, decizia "vine în întâmpinarea numeroaselor sesizări primite de la cetăţeni".

"Odată cu hala total insalubră şi inestetică, sub lama buldozerelor vor cădea şi cele 600 de tarabe, improprii practicării unui comerţ civilizat", se mai arată în comunicat.

Primăria de sector se angajează ca, în zece zile de la aducerea la starea iniţială şi salubrizarea terenului, să înceapă construcţia unei hale moderne care să aibă "toate utilităţile necesare practicării unui comerţ la standarde europene".

Banii din care vor fi acoperite costurile investiţiei vor veni din încasările Administraţiei Pieţelor Sector 4, a declarat Cristian Popescu – Piedone, citat în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici