Pieton lovit mortal pe DN6. Şoferul, care a fugit de la locul accidentului, este căutat de poliţişti

Un tânăr de 23 de ani a murit, duminică seară, după ce a fost lovit pe DN 6 la ieşirea din localitatea Simian, de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului, astfel că poliţiştii de la Serviciul Rutier Mehedinţi au instituit filtre în tot judeţul pentru a-l găsi şoferul vinovat.

300 afișări
Imaginea articolului Pieton lovit mortal pe DN6. Şoferul, care a fugit de la locul accidentului, este căutat de poliţişti

Pieton lovit mortal pe DN6. Şoferul, care a fugit de la locul accidentului, este căutat de poliţişti (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Un poliţist care se îndrepta, duminică seară, spre locul de muncă a găsit victima întinsă pe carosabil, iar din spusele sale aceasta era în agonie, însă a decedat până ca ambulanţa să ajungă la faţa locului.

Poliţiştii au un singur martor care le-a povestit că în momentul respectiv intra într-un magazin şi a văzut un autoturism de culoare roşie, înmatriculat în Franţa, care l-a depăşit, existând posibilitatea ca acela să fi fost autoturismul care l-a lovit pe tânărul de 23 de ani.

Potrivit inspectorului Claudiu Bebec, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi, imediat după producerea accidentului, la intrările şi ieşirile din Şimian, din Drobeta Turnu Severin, dar şi în judeţ, au fost instituite filtre care să caute maşina, dar nu au reuşit să o găsească.

"La faţa locului, am găsit câteva elemente care aparţin unui autoturism, nu cunoaştem marca. Căutăm orice vehicul care este avariat şi mai ales de culoare roşie", a declarat Bebec.

Poliţiştii au preluat şi imaginile de pe o cameră de supraveghere care era amplasată în apropiere de locul accidentului, însă, fiind noapte, vizibilitatea era extrem de redusă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici