Plângere la IPJ Constanţa pe numele lui ÎPS Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului, reclamat pentru zădărnicia combaterii bolilor

  • La Poliţia Constanţa a fost depusă o plângere pe numele Arhiepiscopului Tomisului, ÎPJ Teodosie.
  • Arhiepiscopul Tomisului este reclamat pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, după slujba oficiată de Bobotează.
  • Slujba de Bobotează din Portul Tomis a adunat aproximativ 5.000 de credincioşi .
4197 afișări
Imaginea articolului Plângere la IPJ Constanţa pe numele lui ÎPS Teodosie.  Arhiepiscopul Tomisului, reclamat pentru zădărnicia combaterii bolilor

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că la nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa a fost depusă, miercuri, după slujba de Bobotează, o plângere pe numele Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului, Petrescu Teodosie, este reclamat pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, după slujba oficiată de Bobotează.

Dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Slujba de Bobotează din Portul Tomis a adunat aproximativ 5.000 de credincioşi şi a fost oficiată de ÎPS Teodosie şi un sobor de 20 de preoţi.

Dacă va fi găsit vinovat, IPS Teodosie riscă o pedeapsă închisoarea de la o lună la 2 ani sau amendă.

În luna decembrie anul trecut, un bărbat din Buzău a fost condamnat la 1 an de închisoare cu executare pentru zădărnicirea combaterii bolilor, dar sentinţa nu este definitivă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici