Pleci din ţară cu avionul? Atenţie! Restricţii de circulaţie în zona Aeroportului Henri Coandă

  • CNAIR Compania Naţională de AdministraCNAIR anunţă restricţii de circulaţie, timp de mai multe nopţi, în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă
  • Se efectuează lucrări la calea ferată
2268 afișări
Imaginea articolului Pleci din ţară cu avionul? Atenţie! Restricţii de circulaţie în zona Aeroportului Henri Coandă

Aeroportul Henri Coandă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă restricţii de circulaţie, timp de mai multe nopţi, în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, pentru desfăşurarea lucrărilor de modernizare a liniei de cale ferată.
 
Astfel, restricţiile vor fi impuse în 22, 23, 29 şi 30 iulie, 5, 6, 12 august, în intervalul orar 00.00 – 04.00. În aceste perioade, circulaţia rutieră se va desfăşura în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti pe o singură bandă pe fiecare sens de circulaţie, anunţă CNAIR.
 
Restricţiile vor fi instituite pentru executarea lucrărilor de modernizare a liniei de cale ferată Bucureşti Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.
 
Pentru evitarea zonei cu lucrări, CNAIR recomandă şoferilor care circulă pe ruta Bucureşti – Ploieşti – Bucureşti următoarele variante de traseu:
 
A3 (Bucureşti – Ploieşti – Bucureşti),
 
DN1A (cu variante de ieşire la Corbeanca sau la VO Ploieşti),
 
Bucureşti – DN Centura Bucureşti - Pipera – Tunari – Baloteşti – DN1.
 
Şoferii sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici