Pleci în vacanţă şi nu ştii ce să faci cu caţelul tău? Cazează-l la un hotel canin cu piscină

  • La hotelul canin, check-in-ul si check-out-ul se fac la ora 12, ca la un hotel obişnuit
  • Pe langă dragoste şi multă jaocă, caţeii au parte de piscină şi condiţii de lux
  • Pentru o cameră VIP, plăteşti 90 de lei, iar dacă animalul tău de companie este obişnuit să stea afară, te costă doar 50 de lei pe zi
355 afișări

Trebuie să pleci în vacanţă, dar nu ştii ce să faci cu animalul de companie? La Cluj găseşti hotelul canin, unde căţelul tău poate să petreacă o vacanţă de vis la fel ca tine. Lina, o tânără de 26 de ani, împreună cu prietenul ei au creat anul trecut raiul animalelor. Căţeii care ajung aici sunt cazaţi în camere VIP cu terasă proprie, se scaldă în piscină şi se bucură cât e ziua de lungă de iarba verde. Pe lângă hotel, stăpânii au şi varianta să îşi lase animalele de companie peste zi, la grădiniţă. Teodora îşi cazează căţelul la hotel ori de câte ori plecă în concediu şi stă fără griji.

TEODORA, clientă: Am încredere. Primesc poze, video, ştiu ce mănâncă, ştiu că se plimbă, unde doarme, ştiu tot. Aşa arată o cameră VIP. Fiecare cameră este personalizată, home style. O canapea, jucării şi o terasă proprie unde se pot bucura de linişte. Venim la ei în fiecare zi să-i iubim. Aşa-i? Zi, Cosmo!”

LINA AZZAM, proprietară: Eu îi spun SPA, un loc creat plin de afecţiune. Unde oamenii îşi aduc copilaşii, eu aşa îi numesc, să se recreeze sau dacă nu au timp de ei, îi aduc aici în regim de grădiniţă peste zi sau când pleacă în vacanţe.Avem trei tipuri de cazare. Interior standard şi VIP şi exterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici