Ploieşti: Cinci copii au distrus maşina unui livrator pentru că nu au avut bani să achite comanda

Cinci copii cu vârste între 13 şi 16 ani, din Ploieşti, judeţul Prahova, au fost amendaţi pentru că au spart luneta unei maşini a unui livrator căruia nu au vrut să îi plătească comanda.

1395 afișări
Imaginea articolului Ploieşti: Cinci copii au distrus maşina unui livrator pentru că nu au avut bani să achite comanda

Ploieşti: Cinci copii au distrus maşina unui livrator pentru că nu au avut bani să achite comanda

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 48 de ani despre un conflict verbal pe care l-a avut cu o persoană, în timp ce se afla pe strada Fabricilor, fiindu-i spartă luneta autoturismului personal.

Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, în calitate de livrator de comenzi, s-a deplasat pe strada Fabricilor, din Ploieşti, pentru a livra o comandă. S-a întâlnit cu cinci tineri, doi băieţi şi trei fete cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani.

Întrucât tinerii nu au putut achita întreaga comandă, a izbucnit un conflict verbal, bărbatul intenţionând să plece, moment în care tinerii i-au spart luneta maşinii, iar apoi au fugit de la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat, vineri, cei 5 minori, din municipiul Ploieşti, bănuiţi de comiterea faptei, care au fost duşi la sediul unităţii de poliţie pentru a fi audiaţi.

Astfel, părinţii copiilor au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr.61/1991 R, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru fiecare minor.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici