Ploieşti: Taximetrist găsit cu gâtul tăiat pe o stradă lăturalnică

Un taximetrist din Ploieşti a fost găsit, sâmbătă după-amiază, cu gâtul tăiat pe o stradă lăturalnică dintr-un cartier de la marginea municipiului, la ora transmiterii acestei ştiri el fiind supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

48 afișări
Imaginea articolului Ploieşti: Taximetrist găsit cu gâtul tăiat pe o stradă lăturalnică

Ploieşti: Taximetrist găsit cu gâtul tăiat pe o stradă lăturalnică

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Prahova, în urma apelului primit de la Poliţie, un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat de urgenţă pe strada Ţiţeica, situată într-un cartier de la marginea Ploieştiului, şi l-a transportat pe taximetrist la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Surse din spital au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a ajuns la Camera de stabilizare a unităţii spitaliceşti în şoc hemoragic, la ora transmiterii acestei ştiri el fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit ofiţerului de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, bărbatul a fost găsit de un echijaj al Poliţiei care trecea prin zonă.

O echipă de anchetatori investighează, la această oră, circumstanţele în care a fost agresat taximetristul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici