PNL Bucureşti îl reneagă pe Nicuşor Dan. Propunerea de buget a primarului, taxată dur de liberali

PNL Bucureşti transmite că nu va vota propunerea de buget a primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, socotind-o „o glumă proastă”, după cum afirmă liderul liberalilor din Capitală, Sebastian Burduja.

511 afișări
Imaginea articolului PNL Bucureşti îl reneagă pe Nicuşor Dan. Propunerea de buget a primarului, taxată dur de liberali

PNL Bucureşti îl reneagă pe Nicuşor Dan. Propunerea de buget a primarului, taxată dur de liberali

„Proiectul de buget propus de Nicuşor Dan este o glumă proastă. De aproape patru ani de zile, Nicuşor Dan ne dezamăgeşte constant, servindu-ne doar scuze, vorbe şi scandal. Rezultatele sunt practic zero, totul e blocat, iar viziunea de dezvoltare a Bucureştiului lipseşte cu desăvârşire. În primii trei ani de mandat, PNL i-a acordat lui Nicuşor Dan sprijin total şi şanse fără număr. După retragerea sprijinului pentru primarul general în Consiliul General, votată în unanimitate, PNL Bucureşti are un singur aliat: bucureşteanul. Vom susţine toate proiectele bune pentru bucureşteni şi ne vom împotrivi tuturor iniţiativelor care condamnă acest oraş la subdezvoltare. Este cazul proiectului de buget propus de Nicuşor Dan, iar motivele noastre sunt simple şi clare: milioane de euro alocate discreţionar pentru parteneriate „de casă”, lipsesc investiţiile, fondurile europene sunt aproape zero şi avem colosala sumă de trei miliarde de lei pentru cheltuieli curente ale primăriei. Ajunge”, declară liderul PNL Bucureşti, Senastian Burduja.

Liberalii bucureşteni afirmă că au analizat proiectul de buget şi, totodată, execuţia bugetară pe ultimii 3 ani: „cheltuielile de funcţionare cresc, investiţiile au stagnat, iar modul în care s-a realizat execuţia bugetară pe derularea proiectelor din fonduri europene nerambursabile arată realitatea – Bucureştiul este prost administrat”.

„Termoficarea Bucureştiului: dezamăgire totală. Primăria Generală a pierdut finanţarea nerambursabilă de la UE pentru termoficarea Bucureştiului din cauza managementului defectuos şi a lentorii în implementare. (...) Întârzierile birocratice şi structurale la nivelul PMB şi, în mare parte, reticenţa şi inabilitatea primarului de a lua decizii ferme şi rapide în ceea ce priveşte implementarea fondurilor europene au făcut din PMB o instituţie care încă se chinuie pentru banii pe care alţii îi atrag cu multă uşurinţă”, se menţionează în comunicatul PNL Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
burduja,
dan,
buget

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici