VIDEO  Poliţia a încercat să-i disperseze pe anti-vaccinişti difuzând melodii din playlistul cu cele mai urâte melodii din lume

Autorităţile din Wellington, Noua Zeelandă, devin creative, în efortul lor de a dispersa mulţimea de protestatari anti-guvernamentali care protestează de mai bine de o săptămână împotriva guvernului, tema fiind măştile şi vaccinurile obligatorii.

3180 afișări
Imaginea articolului Poliţia a încercat să-i disperseze pe anti-vaccinişti difuzând melodii din playlistul cu cele mai urâte melodii din lume

Poliţia a încercat să-i disperseze pe anti-vacciniştii din faţa Parlamentului din Noua Zeelandă cu melodia „Macarena”

După ce au încercat folosind gaze lacrimogene, hidranţi de incendiu şi apeluri directe, forţele de ordine au decis să alunge mulţimea cu muzica dată tare.

Printre melodiile trimise de difuzoare s-a putut asculta „Macarena” şi alte hituri ale cântăreţilor Barry Manilow şi James Blunt, scrie conform site-ului Stuff.nz, luate din playlistul celor mai urâte 25 de melodii din lume.

Iniţiativa împotriva protestatarilor din afara Parlamentului nu a avut succes, ba chiar unii dintre anti-vaccinişti s-au apucat să danseze.

În weekendul trecut, în corturile amenajate în tabăra creată în grădina din faţa Parlamentului au venit în jur de 3.000 de manifestanţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici