Poliţia a înregistrat sâmbătă 43 de accidente, soldate cu nouă morţi şi 47 de răniţi grav

Poliţia a înregistrat, sâmbătă, 43 de accidente de circulaţie, soldate cu nouă morţi şi 47 de răniţi grav, în majoritatea cazurilor şoferii fiind cei vinovaţi de producerea evenimentelor rutiere, informează Centrul Infotrafic.

18 afișări
Imaginea articolului Poliţia a înregistrat sâmbătă 43 de accidente, soldate cu nouă morţi şi 47 de răniţi grav

Poliţia a înregistrat sâmbătă 43 de accidente, soldate cu nouă morţi şi 47 de răniţi grav

La dispeceratul Centrului Operaţional din IGPR au fost înregistrate, în cursul zilei de sâmbătă, 43 de accidente, în 34 de situaţii vinovaţi fiind conducătorii auto, în şase situaţii pietonii, iar în alte trei cazuri bicicliştii.

Principalele cauze generatoare sunt viteza excesivă sau neadaptată; neatenţia în conducere; traversarea neregulamentară.

Cu o zi în urmă, vineri, Poliţia a înregistrat 30 de accidente, soldate cu cinci morţi - în judeţele Constanţa, Hunedoara, Neamţ şi Bucureşti - şi 28 de răniţi grav. În 23 de cazuri, şoferii au fost cei care au produs accidentele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici