Poliţia Capitalei: 790 de amenzi date într-o singură zi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie

  • Poliţiştii din Capitală au aplicat într-o singură zi 790 de sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea Covid-19.
  • DGPMB a dublat numărul poliţiştilor care verifică modul în care este purtată masca de protecţie.
  • Poliţiştii vor purta în timpul acţiunilor atât uniformă, cât şi ţinută civilă.
99 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei: 790 de amenzi date într-o singură zi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie

Poliţiştii din Capitală au aplicat într-o singură zi 790 de sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea Covid-19. 

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a dublat numărul poliţiştilor care acţionează pentru verificarea modului în care este purtată masca de protecţie şi dacă este respectată distanţarea socială.

Poliţiştii vor purta în timpul acţiunilor atât uniformă, cât şi ţinută civilă.

Aşa cum v-am comunicat şi anterior, poliţiştii, atât în uniformă, cât şi în civil verifică respectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în complexurile comerciale, în mijloacele de transport în comun, pieţe, târguri, magazine, terase, în zona şcolilor şi a instituţiilor publice, a ghişeelor şi zonelor cu aflux de public”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al DGPMB.

Joi au fost aplicate peste 790 de amenzi, în valoare de aproximativ 150.000 de lei, pentru nerespectarea regulilor.

Acţionăm împreună cu Jandarmeria Bucureşti şi Poliţia Locală şi le reamintim tuturor că obiectivul nu este de a sancţiona, ci de a veghea la respectarea legii. Pe fondul creşterii numărului de cazuri, trebuie să fim conştienţi de datoria pe care o avem toţi faţă de cei din jurul nostru, faţă de familiile noastre, faţă de toţi membri comunităţii”, a mai spus Diana Sarca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici