Poliţia caută „doi indivizi periculoşi” în cazul Tudor Simionov, românul ucis la Londra, în noaptea de Revelion

Doi “indivizi periculoşi” sunt căutaţi de poliţie, întrucât sunt supectaţi că ar fi implicaţi în moartea românului Tudor Simionov, decedat la 33 de ani, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori.

3355 afișări
Imaginea articolului Poliţia caută „doi indivizi periculoşi” în cazul Tudor Simionov, românul ucis la Londra, în noaptea de Revelion

Poliţia caută „doi indivizi periculoşi” în cazul Tudor Simionov, românul ucis la Londra, în noaptea de Revelion

Tudor Simionov, canotor şi practicant al artelor marţiale, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde lucra ca bouncer la un club de noapte. El şi-a apărat colegii, de un grup de atacatori ce aveau cuţite, pentru sacrificiul său fiind considerat un erou.

BBC susţine că poliţia încearcă să le ia urma lui Ossama Hamed (25 de ani) şi Nor Aden Hamada (23 de ani).

De asemenea, Shaymaa Lamrani în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată că încearcă să blocheze ancheta privind moartea românului, iar femeia va fi chemată în faţa unui judecător pentru a da explicaţii.

“Ossama Hamed şi Nor Aden Hamada sunt foarte periculoşi şi trebuie opriţi. Nu voi specula în privinţa locului în care ar putea fi, dar vă asigurăm că lucrăm pentru a stabili dacă încă sunt în ţară sau dacă eu plecat în afară. Le vom da de urmă”, a declarat Inspectorul Garry Moncrieff, conform BBC.

Tudor Simionov plecase în Anglia pentru a urma cursuri de Masterat, visul său fiind acela de a deveni CEO, după cum a povestit pentru ProSport Ani Mironov.

Medaliat la Campionatele Europene de canotaj, categoria Master, în 2018, Tudor Simionov a fost ucis într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea dintre ani, în jurul orei ocale 5:30 (7:30 în România).

Românul venise la serviciu pentru a înlocui un coleg şi a încercat să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă. Potrivit înregistrărilor cu telefonul mobil predate de martori Poliţiei engleze, Tudor s-a luptat cu nouă agresori înainte de a fi înjunghiat în piept, mortal, chiar la intrarea clădirii Mayfair, una dintre cele mai scumpe locaţii din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici