Poliţia cere ajutor pentru prinderea unui bărbat specializat în furtul din bancomate - FOTO

Poliţiştii arădeni cer sprijinul populaţiei pentru a prinde un bărbat bănuit că a încercat să fure bani dintr-un bancomat şi au făcut publice, miercuri, imaginile cu momentul infracţiunii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2493 afișări
Imaginea articolului Poliţia cere ajutor pentru prinderea unui bărbat specializat în furtul din bancomate - FOTO

Poliţia cere ajutor pentru prinderea unui bărbat specializat în furtul din bancomate - FOTO

În imaginile surprinse de camerele de supravegere din oraşul Chişneu Criş se poate observa cum bărbatul efectuează anumite manevre la bancomat.

După deplasarea la faţa locului, poliţiştii au constatat că acesta a introdus o bandă dublu adezivă în fanta de eliberare a banilor, metoda prin care obişnuia să colecteze sumele de bani

"Poliţiştii oraşului Chişineu Criş solicită sprijinul tuturor persoanelor care deţin informaţii care să conducă la depistarea celui care apare în fotografii, să sune de îndată la numărul de telefon 0257/350.955 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. Cel în cauză este bănuit de comiterea unei tentative de furt dintr-un bancomat al unei unităţi bancare situate pe raza localităţii Chişineu Criş", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţului Arad, inspector Lorena Pîrvulescu.

Este una dintre cele mai uzitate metode prin care hoţii fură banii celor care merg să scoată bani din bancomatele vizate. În acest fel banii rămân lipiţi de banda adezivă şi pare că nu sunt eliberaţi din bancomat. Moment în care oamenii acuză, de cele mai multe ori, o defecţiune. În timpul în care victima raportează presupusa problemă la bancă, hoţul vine şi colectează banii.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici