Poliţia columbiană îl caută în pădure pe tatăl lui Luis Diaz, răpit. Mama lui a fost găsită

  • Poliţia îl caută pe tatăl fotbalistului columbian Luis Diaz, după ce părinţii jucătorului au fost răpiţi în weekend.
  • Mama lui Diaz a fost găsită, însă tatăl său este în continuare dat dispărut.
  • Cei doi au fost răpiţi în Columbia de bărbaţi înarmaţi, pe motociclete.
519 afișări
Imaginea articolului Poliţia columbiană îl caută în pădure pe tatăl lui Luis Diaz, răpit. Mama lui a fost găsită

Poliţia columbiană îl caută în pădure pe tatăl lui Luis Diaz, răpit. Mama lui a fost găsită

Poliţia columbiană a confirmat că efectuează căutări într-o pădure în încercarea de a-l găsi pe tatăl lui Luis Diaz, care a fost răpit recent.

Ambii părinţi ai lui Diaz au fost răpiţi în weekend, autorităţile naţionale confirmând că răpirea a avut loc atunci când cei doi au fost opriţi de bărbaţi înarmaţi pe motociclete în apropierea graniţei cu Venezuela.

Mama lui Diaz, Cilenis Marulanda, a fost salvată în weekend, însă tatăl tânărului în vârstă de 26 de ani este în continuare dat dispărut. De atunci, armata columbiană a fost mobilizată pentru a ajuta la căutarea tatălui lui Diaz, mişcare care a fost confirmată de biroul procurorului general columbian.

Un purtător de cuvânt a declarat: "Din momentul în care Procuratura Generală a Columbiei a aflat despre răpirea părinţilor jucătorului columbian Luis Diaz în zona Barrancas din La Guajira, o echipă specializată de procurori, oficiali CTI (Echipa de Investigaţii Tehnice) şi investigatori din cadrul poliţiei şi armatei au acţionat de urgenţă pentru a localiza aceste persoane, a clarifica lanţul evenimentelor şi a identifica vinovaţii."

Ministrul columbian de interne, Luis Fernando Velasc, a declarat că răpitorii l-au dus pe tatăl lui Diaz într-o regiune muntoasă din nordul Columbiei, unde căutările au continuat de atunci.

Patrulele îl caută acum în acea zonă pe tatăl lui Diaz, însă oficialii nu exclud nici posibilitatea ca acesta să fi fost trecut clandestin peste graniţă şi să fi ajuns în Venezuela.

Vorbind după victoria de duminică a lui Liverpool împotriva lui Nottingham Forest, managerul Jurgen Klopp a ţinut să îi ofere sprijinul său lui Diaz, spunând:

"Este o situaţie pe care nici măcar nu ne-o putem imagina dacă noi [nu am trecut] prin aceeaşi situaţie. Tot ce putem spune este că suntem aici pentru el şi sperăm ca lucrurile să se rezolve bine în cele din urmă.

O recompensă de 48.000 de dolari a fost oferită pentru orice informaţie care ar putea ajuta autorităţile să dea de urma şi să-l salveze pe tatăl lui Diaz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici