Poliţia din Braşov anchetează o sală de curs în care mai mulţi elevi s-au îmbolnăvit de hepatită. Sala urmează să fie amenajată drept secţie de votare

Poliţiştii din Braşov au început o anchetă şi fac cercetări pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”, după ce mai mulţi elevi din aceeaşi clasă dintr-o şcoală din Braşov s-au îmbolnăvit şi au fost internaţi cu hepatită A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

795 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Braşov anchetează o sală de curs în care mai mulţi elevi s-au îmbolnăvit de hepatită. Sala urmează să fie amenajată drept secţie de votare

Poliţia din Braşov anchetează o sală de curs în care mai mulţi elevi s-au îmbolnăvit de hepatită. Sala urmează să fie amenajată drept secţie de votare

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a transmis, joi, că s-a sesizat în acest caz şi că poliţiştii „efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”.

Ancheta poliţiştilor a început după ce mai mulţi elevi ai aceleiaşi clase dintr-o şcoală din Braşov au fost internaţi la spital cu hepatită A, boala mâinilor murdare.

În sala de clasă urmează să fie amenajată o secţie de votare, iar joi, în urma controlului efectuat de către Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului (CRPC) Braşov, încăperea a fost dezinfectată.

Aşa spun ei, că au făcut dezinfecţia. Noi o să verificăm. Decamdată nu am luat măsuri, aşteptăm acte”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Susanu, şeful CRPC Braşov.

Potrivit acestuia, sesizarea a venit de la mai mulţi părinţi, astfel că a început un control la Şcoala nr. 12 din Braşov. Sorin Susanu a spus că părinţii semnalau faptul că mai mulţi elevi din aceeaşi clasă sunt internaţi cu diagnosticul de hepatită A şi nu ştiau dacă să-şi mai trimită copiii la şcoală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici