Poliţia găseşte, de câteva zile, părţi de cadavru în suburbiile din Leicestershire

Poliţiştii britanici au găsit, în ultimele zile, trei bucăţi de cadavru, în zone aflate relativ aproape, în suburbiile oraşului Leicestershire, anchetatorii bănuind că un ucigaş scapă de părţi din trupul unei victime, transmite Daily Mail.

12 afișări

Miercuri, poliţiştii au găsit a treia parte dintr-un cadavru, pe un câmp din apropierea unui cimitir din Asfordby, Leicestershire. Descoperirea macabră vine la doar o zi după ce un braţ a fost găsit într-o pajişte din Hertfordshire şi la o săptămână după ce un picior a fost descoperit la 12 mile distanţă, într-un geamantan.

Poliţia din Leicestershire a refuzat să divulge ce parte a corpului uman este cea găsită miercuri, însă poliţiştii ar urma să dea mai multe detalii mai târziu în cursul zilei.

Poliţiştii cred că un criminal aruncă părţi din cadavrul unei victime. Anchetatorii aşteaptă rezultatele expertizei criminalistice, însă testele au arătat deja că primele două părţi umane aparţin cel mai probabil aceleiaşi victime, un bărbat alb sau asiatic. Poliţia consideră ancheta ca pe o investigaţie într-un caz de crimă şi a făcut apeluri publice pentru găsirea unor eventuali martori.

Anchetatorii au făcut şi un test ADN din rămăşiţele găsite în urmă cu o săptămână, însă victima nu a putut fi identificată pentru că nu figura în baza de date.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici