Poliţia l-a REŢINUT pe bărbatul care a provocat panică la Spitalul din Craiova, după ce a intrat cu maşina prin uşile de la intrare

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, care a intrat cu maşina în UPU Craiova, susţinând că a încurcat pedalele, a fost reţinut, duminică, fiind cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi distrugere.

2237 afișări
Imaginea articolului Poliţia l-a REŢINUT pe bărbatul care a provocat panică la Spitalul din Craiova, după ce a intrat cu maşina prin uşile de la intrare

Poliţia din Craiova a decis să-l REŢINĂ pe bărbatul care a provocat panică la Spitalul de urgenţă după ce a intrat cu maşina prin uşile batante

Potrivit Poliţiei Dolj, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit, duminică, reţinerea bărbatului în vârstă de 39 de ani, din Caraş-Severin, care a intrat cu maşina în UPU Craiova, sâmbătă noaptea.

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii craioveni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 39 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere. Astfel, bărbatul a fost introdus de poliţişti în arestul IPJ Dolj, urmând ca în cursul zilei de mâine (luni – n.r.) acesta să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventive”, au transmis, duminică, reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Şofer în vârstă de 39 de ani, din judeţul Caraş Severin, a intrat cu maşina, sâmbătă noaptea, în interiorul Urgenţei Spitalului din Craiova. Un voluntar a fost luat pe capotă şi o asistentă a suferit o contuzie la mâna dreaptă.

„Conducătorul auto avea o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Susţine că ar fi încurcat pedalele. Poliţiştii desfăşoară cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a transmis Poliţia Dolj.

Bărbatul care a provocat accidentul le-a spus medicilor că înainte de a se urca la volan a băut un litru şi jumătate de bere.

De asemenea, şoferul le-a mai spus medicilor că era supărat pentru că venise la UPU cu un copil şi acesta aştepta de mult timp să fie văzut de echipa din Urgenţe, însă acest lucru nu a fost confirmat de medici.

Personalul medical consideră că gestul şoferului a fost intenţionat, dat fiind faptul că, spun ei, a intrat cu viteză în UPU, având capota ridicată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici