Poliţia Locală dintr-un oraş şi-a închis mesageria paginii de Facebook din cauza mesajelor „inadecvate”

Poliţia Locală Târgovişte şi-a închis începând de miercuri mesageria paginii de Facebook din cauza numeroaselor mesaje „inadecvate” primite la diverse ore ale zilei, oamenii fiind sfătuiţi să sune la dispeceratul instituţiei dacă vor să facă sesizări.

1025 afișări
Imaginea articolului Poliţia Locală dintr-un oraş şi-a închis mesageria paginii de Facebook din cauza mesajelor „inadecvate”

Poliţie Locală Târgovişte şi-a închis mesageria paginii de Facebook din cauza mesajelor „inadecvate”

Reprezentanţii Poliţiei Locale Târgovişte au anunţat că mesageria paginii de Facebook a fost închisă începând de miercuri.

Aceştia arată într-un comunicat de presă că decizia a fost luată din cauza „multitudinii de mesaje inadecvate primite la diverse ore din zi şi din noapte” şi le cer locuitorilor oraşului să sune la dispeceratul instituţiei, dacă vor să facă sesizări.

„Vă informăm totodată, că începând de astăzi ( miercuri n.r.) mesageria paginii de Facebook va fi închisă din cauza multitudinii de mesaje inadecvate primite la diverse ore din zi şi din noapte. Având în vedere numărul mare de sesizări primite pe pagina de Facebook (Poliţia Locală Târgovişte) a instituţiei noastre, dar şi prin poşta electronică, vă solicităm, în cazul unor reclamaţii ce necesită intervenţia imediată, să apelaţi Dispeceratul Poliţiei Locale”, se arată în comunicatul de presă.

Poliţia Locală Târgovişte este o instituţie subordonată autorităţilor locale.

Taguri:
mesaje,
facebook,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici