Poliţia locală, în sprijinul persoanelor fără adăpost. 29 de oameni ai străzii, în şoc hipotermic în primele zile ale anului

Aproape 30 de persoane fără adăpost au fost depistate, în primele două săptămâni din 2020, în şoc hipotermic, acestea fiind duse de poliţiştii locali la centrele sociale ale municipalităţii.

230 afișări
Imaginea articolului Poliţia locală, în sprijinul persoanelor fără adăpost. 29 de oameni ai străzii, în şoc hipotermic în primele zile ale anului

„În primele două săptămâni ale noului an, agenţii P.L.M.B. au depistat 29 de persoane aflate în pericol de şoc hipotermic. După identificare şi acordarea măsurilor de prim ajutor, acestea au fost conduse la Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulţi „Sf. Ioan” unde au primit hrană şi îngrijire”, transmite Poliţia Locală Bucureşti printr-un mesaj pe Facebook.

Potrivit sursei citate,de la începutul anului, în Bucureşti, pe timp de noapte, s-au înregistrat temperaturi de până la -11 grade.

„În baza unui plan de măsuri dispus de Primăria Capitalei, echipajele Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti au patrulat prin tot oraşul pentru descoperirea persoanelor fără adăpost care riscă să îngheţe pe străzi, din cauza temperaturilor scăzute”, mai arată postarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici