Poliţia Română: Şeful Direcţiei Operaţiuni Speciale a preluat funcţia de director al Direcţiei Arme, Explozivi

Chestorul de poliţie Liviu Vasilescu, director al Direcţiei Operaţiuni Speciale, a preluat, cu acordul său, funcţia de director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, anunţă IGPR.

2868 afișări
Imaginea articolului Poliţia Română: Şeful Direcţiei Operaţiuni Speciale a preluat funcţia de director al Direcţiei Arme, Explozivi

Poliţia Român[: Şeful Direcţiei Operaţiuni Speciale a preluat funcţia de director al Direcţiei Arme, Explozivi

"Începând cu data de 13 aprilie a.c., chestor de poliţie Liviu Vasilescu, director al Direcţiei Operaţiuni Speciale, a preluat, cu acordul său, funcţia de director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române", transmite Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Reprezentanţii Poliţiei Române precizează că funcţiile sunt echivalente, iar mutarea s-a realizat în temeiul legii privind statutul poliţistului.

Atribuţiile funcţiei de director al Direcţiei Operaţiuni Speciale au fost preluate, temporar, de către directorul adjunct al structurii.

Direcţia Operaţiuni Speciale este o unitate de "suport informativ, tactic-operational şi tehnico-operativ specializat ce deserveşte structurile din componenţa Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul General al Poliţiei Române şi a Ministerului Public care solicită sprijinul de specialitate în instrumentarea unor cauze complexe în situaţii operative care necesită o acţiune urgentă sau prezintă grad ridicat de risc", se arată pe pagina de internet a instituţiei.

La nivel teritorial, direcţia are în componenţă 14 servicii regionale, repartizate după principiul Curţilor de Apel şi 26 de compartimente teritoriale în restul judeţelor ţării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici