Poliţia rutieră a mărit numărul pietonilor. Peste 1.100 de şoferi au rămas sâmbătă fără permis de conducere

  • Poliţiştii rutieri au reţinut, sâmbătă, peste 1.100 de permise de conducere.
  • Aproape 700 au fost pentru viteză, 75 pentru alcool şi 15 pentru droguri, anunţă IGPR.
  • Totodată, au fost retrase aproape 400 de certificate de înmatriculare.
418 afișări
Imaginea articolului Poliţia rutieră a mărit numărul pietonilor. Peste 1.100 de şoferi au rămas sâmbătă fără permis de conducere

Peste 1.100 de şoferi au rămas sâmbătă fără permis de conducere

„Poliţiştii rutieri au acţionat (sâmbătă - n.r.) pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 134 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 1.112 permise de conducere, dintre care 691 pentru viteză, 75 pentru alcool şi 15 pentru droguri. De asemenea, au fost retrase 383 de certificate de înmatriculare”, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, poliţiştii au intervenit sâmbătă la 2.703 evenimente, dintre care 2.308 au fost sesizate de cetăţeni prin 112.

„Au fost depistate 15 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 25 de măsuri preventive. Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 13.650 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.842.165 de lei”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şoferi,
permise,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici