Poliţia Sectorului 1 a început salubrizarea terenului de pe strada Străbună

  • Pe strada Străbună, din Chitila, pe terenul unui proprietar, s-a dezvoltat un focar din cauza gunoaielor strânse în peste zece ani
  • După un an şi jumătate de proces, Poliţia Locală a Sectorului 1 a anunţat că zona va fi salubrizată
  • Procesul de salubrizare a început pe 7 septembrie
3916 afișări
Imaginea articolului Poliţia Sectorului 1 a început salubrizarea terenului de pe strada Străbună

Sursă foto: Facebook Cristian Bulfon

Site-ul Primăriei Sectorului 1 a anunţat că după mai bine de un an şi jumătate de luptă în instanţă, cetăţenii din Chitila vor reuşi să scape de focarul de infecţie dezvoltat la intersecţia dintre Strada Munteniei şi Strada Străbună, din cauza gunoaielor.

„Poliţia Locală Sector 1 va începe îndepărtarea gunoiului şi salubrizarea curţii luni, 07.09.2020, începând cu ora 9.30, în prezenţa primarului Dan Tudorache. Instanţa de judecată a dat câştig de cauză cetăţenilor şi a autorizat Poliţia Locală Sector 1 să procedeze la salubrizarea şi igienizarea terenului din Str. Munteniei. Cheltuielile cu această acţiune vor fi imputate proprietarului care a refuzat să facă curăţenie de bunăvoie”, scrie site-ul Primăriei Sectorului 1.

Strada Străbună, din sectorul 1 al Capitalei, aparţine de o zonă care în ultima perioadă a cunoscut o puternică dezvoltare imobiliară. Chiar dacă zona are multe case frumoase şi te îmbie cu o atmosferă de familie, proprietarul terenului de la intersecţia străzilor Munteniei si Străbună a adunat în curtea sa, în peste zece ani, mai multe gunoaie, dezvoltând un focar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici