Poliţist din Brăila, depistat cu noul coronavirus. A fost infectat de soţia lui, asistentă medicală

  • Un poliţist de la Biroul Rutier al Poliţiei Brăila s-a infectat cu noul coronavirus
  • Este vorba despre un ofiţer care a fost infectat de soţia lui
  • Aceasta este asistentă medicală la Spitalul Militar din Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX
999 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Brăila, depistat cu noul coronavirus. A fost infectat de soţia lui, asistentă medicală

Poliţist de la Brăila, testat pozitiv cu COVID-19

Poliţistul nu a intrat în contact cu colegii de la Poliţia Brăila deoarece în ultimele două săptămâni a fost în izolare la domiciliu.

Potrivit unor surse din cadrul administraţiei, poliţistul şi soţia lui s-au autoizolat la domiciliu în urmă cu aproximativ două săptămâni după ce asistenta medicală a intrat în contact cu o persoană bolnavă din cadrul Spitalului Militar din Galaţi. Rezultatele testelor au venit zilele trecute şi au confirmat că ambii soţi sunt infectaţi cu noul virus.

Direcţia de Sănătate Publică Brăila nu va declanşa o anchetă epidemiologică deoarece poliţistul nu a intrat în contact cu colegii lui. Poliţistul şi asistenta medicală sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi.

Conform statisticilor oficiale, la Galaţi sunt 204 bolnavi de COVID-19. În centrele de carantină din judeţ se află 791 oameni, iar 505 sunt în izolare la domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici