Poliţist din Dolj, reţinut după ce a ajutat un bărbat care făcea contrabandă cu ţigări

Un poliţist de frontieră din Calafat a fost reţinut de procurori, fiind acuzat de complicitate la contrabandă cu ţigări. Acesta ar fi ajutat un bărbat să introducă în ţară peste 70.000 de pachete de ţigări.

317 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Dolj, reţinut după ce a ajutat un bărbat care făcea contrabandă cu ţigări

Poliţist din Dolj, reţinut după ce a ajutat un bărbat care făcea contrabandă cu ţigări

Potrivit Poliţiei de Frontieră Calafat, un bărbat de 40 de ani s-a prezentat, vineri, la vamă la volanul unei dube, în care a declarat că transportă chipsuri şi cornuri din Bulgaria în România. La controlul amănunţit, oamenii legii au descoperit, ascunse printre cutiile cu chipsuri şi cornuri, 71.500 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de 1.430.000 lei.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, unul dintre poliţiştii de frontieră de la Calafat l-ar fi ajutat pe bărbatul care încerca să introducă în ţară ţigările. Omul legii a fost reţinut, iar sâmbătă va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat au reţinut un ofiţer de poliţie din cadrul Poliţiei de Frontieră care a fost surprins în timp ce săvârşea infracţiunea de complicitate la contrabandă cu ţigări. Ofiţerul respectiv a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore şi urmează să se facă, în cursul zilei de astăzi (sâmbătă-n.r.), propunere de arestare preventivă către Judecătoria Calafat”, a declarat Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, şoferul dubei este cercetat pentru contrabandă cu ţigări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici