Poliţist din Iaşi trimis în judecată după ce a înjurat şi lovit două fetiţe

Un poliţist din municipiului Iaşi a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, fiind acuzat că, în timp ce conducea la secţia de Poliţie două fete, de 11, respectiv 12 ani, le-a înjurat şi le-a lovit în zona feţei.

1206 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Iaşi trimis în judecată după ce a înjurat şi lovit două fetiţe

Poliţist din Iaşi trimis în judecată după ce a înjurat şi lovit două fetiţe (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus, în urmă cu o săptămână, trimiterea în judecată a poliţistului Andrei Scafaru, acuzat de purtare abuzivă.

Conform sursei citate, în seara zilei de 4 august 2015, poliţistul din Iaşi a preluat două persoane vătămate minore - A.I.D. (12 ani) şi S.C. (11 ani) - pentru a le conduce la secţie.

"Le-a coborât din autospeciala în care se aflau, le-a înjurat şi le-a lovit succesiv în zona feţei. Leziunile astfel provocate persoanelor vătămate au necesitat 2-3 zile, şi respectiv 1-2 zile de îngrijiri medicale", se arată în comunicatul citat.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Iaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici