Poliţiştii ridică documente de la sediul Hexi Pharma din Capitală

Echipe de poliţişti sunt prezente, joi, la sediul Hexi Pharma din centrul Capitalei pentru a ridica noi documente, solicitate de procurorul care instrumentează dosarul penal de la Parchetul General, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

614 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii ridică documente de la sediul Hexi Pharma din Capitală

Joi dimineaţă, echipe de poliţişti au mers la sediul Hexi Pharma din bulevardul Octavian Goga, din Capitală, pentru a ridica noi documente, înscrisuri, necesare în cercetarea penală, au declarat surse judiciare pentr MEDIAFAX. Sursele citate spun că este vorba despre acte ce au rămas sigilate la sediul societăţii iar acum, la dispoziţia procurorului care instrumentează dosarul, vor fi ridicate pentru analiză.

Acţiunea de joi vine după ce în urmă cu o săptămână poliţiştii au ridicat documente de la depozitul Hexi Pharma, din Mogoşoaia, de la trei spitale din Capitală şi de la sediul RENAR.

Joi dimineaţă, la sediul Parchetului General a fost chemat unul dintre avocaţii societăţii Hexi Pharma.

Anchetatorii caută date ce ar putea susţine indiciile pe care le au în dosar, fiind începută urmărirea penală pentru "zădărnicirea combaterii bolilor" şi "falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici