Poliţist lovit de şoferul pe care îl oprise în trafic

Un poliţist de la postul comunal Nocrich, judeţul Sibiu, a fost lovit, posibil cu o armă, de un şofer pe care îl oprise în trafic după ce a auzit focuri de armă în apropiere, iar maşina avea farurile stinse.

19 afișări
Imaginea articolului Poliţist lovit de şoferul pe care îl oprise în trafic

Poliţist lovit de şoferul pe care îl oprise în trafic (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă, transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu, incidentul a avut loc în apropierea localităţii Fofeldea, iar agentul de poliţie se afla în patrulare.

"Un poliţişt din cadrul postului de Poliţie Comunal Nocrich, aflat în serviciu, a auzit un foc de armă. În momentul în care a auzit focul de armă, poliţistul se afla pe DJ 106, Sibiu – Agnita, intersecţie cu drumul comunal spre localiatea Fofledea. Deplasându-se în direcţia zgomotului, la aproximativ două sute de metri de intersecţia menţionată, a oprit în trafic un autoturism de teren care se deplasa cu farurile stinse din direcţia Fofeldea spre DJ 106", se arată în comunicatul Poliţiei Sibiu.

Potrivit sursei citate, în autoturismul oprit se aflau trei bărbaţi cărora poliţistul le-a solicitat să se legitimeze.

Bărbatul aflat la volanul maşinii a coborât şi fără să spună nimic l-a lovit pe poliţist în cap cu un corp contondent, posibil patul unei arme, după care autoturismul a plecat de la faţa locului.

În urma incidentului, poliţistul a mers la Spitalul Clinic Judetean Sibiu, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, însă nu a necesitat internarea.

Poliţia Judeţeană Sibiu face cercetări pentru identificarea persoanelor din maşina respectivă, iar bărbatul care l-a lovit pe poliţist va fi cercetat pentru ultraj şi este pasibil de pedeapsă cu închisoarea de la şase luni la trei ani, mai precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici