Poliţişti atacaţi şi lăsaţi fără staţie, în timpul unei intervenţii, de nişte petrecăreţi. După ce şi-au revenit din şoc, un bărbat a fost reţinut

Doi poliţişti au fost atacaţi şi lăsaţi fără staţia din dotare de nişte petrecăreţi din Brăila, la care au intervenit pentru a le solicita să dea muzica mai încet, aceştia fiind reclamaţi de vecini. Oamenii legii au deschis anchete şi fac cercetări pentru ultraj şi furt, un bărbat fiind reţinut.

2853 afișări
Imaginea articolului Poliţişti atacaţi şi lăsaţi fără staţie, în timpul unei intervenţii, de nişte petrecăreţi. După ce şi-au revenit din şoc, un bărbat a fost reţinut

Poliţişti atacaţi şi lăsaţi fără staţie de nişte petrecăreţi din Brăila; un bărbat a fost reţinut

Petrecerea a avut loc vineri noaptea într-un imobil din municipiul Brăila, iar o patrulă de poliţişti le-a solicitat participanţilor să dea muzica mai încet, după ce au fost primite reclamaţii de la vecini.

Pentru că nu au dorit să facă acest lucru, poliţiştii au încercat să-l legitimeze pe proprietar, moment în care acesta a devenit violent şi a fost încătuşat.

Ulterior, poliţiştii au fost agresaţi de cumnatul proprietarului, iar în timpul conflictului una dintre staţiile radio de emisie recepţie cu care era dotată patrula de Poliţie a dispărut.

Cei doi bărbaţi, dar şi ceilalţi participanţi la petrecere au fost duşi la secţia de Poliţie, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru ultraj şi furt calificat.

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Victor Vâlcovici, era muzica prea tare. S-au deplasat la faţa locului poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, ocazie cu care proprietarul imobilului, în vârstă de 32 de ani, a refuzat să se legitimeze şi a devenit violent. Poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia. În timp ce îl conduceau la maşină, au fost agresaţi de cumnatul acestuia, de 50 de ani. În acest timp, unuia dintre poliţişti i-a căzut terminalul Tetra, care a fost sustras de persoanele aflate la faţa locului. Terminalul Tetra a fost scos din sistem”, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Cumnatul proprietarului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici