Poliţiştii au dat în două ore 187 de amenzi pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Poliţiştii au făcut, vineri, controale pe autostrada Bucureşti - Piteşti, în zona kilometrului 110, în urma cărora au dat, în numai două ore, 187 de amenzi în valoare de peste 150.000 de lei.

21 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au dat în două ore 187 de amenzi pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Poliţiştii au dat în două ore 187 de amenzi pe autostrada Bucureşti-Piteşti (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Autostrăzi, comisar şef George Grigore, timp de două ore, toate autovehiculele care au tranzitat zona kilometrului 110 de pe autostrada Bucureşti - Piteşti au fost trase pe dreapta şi verificate.

George Grigore a precizat că în urma controalelor au fost date 187 de amenzi, în valoare de 152.160 de lei. Totodată, au fost reţinute 35 de certificate de înmatriculare pentru defecţiunile tehnice constatate, pentru lipsa asigurărilor obligatorii şi lipsa rovignietei.

Un număr de 45 de şoferi au primit amenzi pentru viteză, cea mai mare viteză înregistrată pe radare fiind de 175 de km pe oră, iar 44 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea timpului de odihnă.

Reprezentantul Poliţiei Autostrăzi a mai spus că nu a fost reţinut niciun permis auto pentru conducere cu viteză peste limita admisă, semn că "noile radare achiziţionate de poliţia rutieră îşi fac deja efectul şi îi descurajează pe conducătorii auto să circule cu viteză excesivă".

Lucrătorii Poliţiei Autostrăzi au colaborat la această acţiune cu inspectorii Autorităţii Rutiere Române şi ai Registrului Auto Român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici