Poliţiştii au fost atacaţi cu pietre în Covasna, când încercau să oprească o petrecere cu 30 de persoane

Mai mulţi poliţişti şi jandarmi au fost atacaţi cu pietre la Sfântu Gheorghe, în timp ce încercau să spargă o petrecere la care participau 30 de persoane.

3472 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au fost atacaţi cu pietre în Covasna, când încercau să oprească o petrecere cu 30 de persoane

Poliţiştii au fost atacaţi cu pietre în Covasna, când încercau să oprească o petrecere cu 30 de persoane

Potrivit Poliţiei Covasna, poliţiştii din Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi luni după-amiază că într-o casă are loc o petrecere la care se află mai multe persoane.

Cei 3 poliţişti şi 3 jandarmi care au mers la faţa locului au fost întâmpinaţi cu ostilitate de către proprietarul imobilului, un bărbat de 41 de ani, beat. În imobil erau aproximativ 30 de persoane. Bărbatul a ameninţat forţele de ordine agitând în aer un topor.

În tot acest timp, bărbatul era însoţit de fiii săi, doi tineri de 17 ani şi 20 ani, care aveau asupra lor cuţite.

Bărbatul a fost introdus cu forţa în casă de către ceilalţi participanţi la petrecere, însă la scurt timp a ieşit din nou având un cuţit cu care a continuat să ameninţe poliţiştii şi jandarmii.

La faţa locului au sosit în sprijin mai multe echipaje de intervenţie, printre care şi un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale, care au calmat spiritele şi au scos bărbatul din grup, ducându-l la sediul Poliţiei Sfântu Gheorghe.

Mai multe persoane au aruncat cu pietre în direcţia polişiştilor şi jandarmilor şi au agitat în aer cuţite, ameninţând, totodată, cu acte de violenţă.

Bărbatul de 41 şi fiul acestuia de 20 de ani au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe face cercetări pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici