Poliţiştii au găsit într-un imobil dezafectat din Capitală cantităţi însemnate de droguri

Poliţiştii au găsit la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane care consumau substanţe interzise de lege şi deţineau cantităţi însemnate de stupefiante.

330 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au găsit într-un imobil dezafectat din Capitală cantităţi însemnate de droguri

Poliţiştii au găsit într-un imobil dezafectat din Capitală cantităţi însemnate de droguri

Poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 8 Poliţie, cu sprijinul Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

În urma activităţilor specifice s-a stabilit că, la o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar consuma substanţe interzise de lege şi ar deţine cantităţi însemnate de stupefiante.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 21.30, au fost depistate 12 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 de ani, care aveau un comportament asemănător persoanelor care consumă substanţe interzise.

De asemenea, în interiorul locaţiei, au fost găsite şi ridicate 241 de pliculeţe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe stupefiante.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, care urmează a sesiza DIICOT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici