Poliţiştii au găsit leul care ar fi fost folosit în videoclipul lui Dani Mocanu

  • Leul a fost găsit într-o menajerie din judeţul Dâmboviţa.
  • Poliţiştii argeşeni au anunţat deschiderea unui dosar penal pentru rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor.
1072 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au găsit leul care ar fi fost folosit în videoclipul lui Dani Mocanu

Poliţiştii argeşeni au identificat o locaţie unde era ţinut un leu despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit într-un material filmat.

Leul a fost găsit într-o menajerie din judeţul Dâmboviţa.

La faţa locului au fost chemaţi şi reprezentanţii ANSVSA şi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa. Conform unor surse din anchetă, leul urmează să fie dus la Grădina Zoologică din Târgovişte pentru evaluare.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Este vorba despre videoclipul filmat de manelistul Dani Mocanu, în care a apărut un leu rănit şi subnutrit. Videoclipul are milioane de vizualizări şi a stârnit un val de critici.

Leul este foarte slab, ca să nu mai zic că este rănit la picior şi este vizibil că este maltrat. Nici nu are putere să stea în picioare!!!Ruşine!!!!” sau „Sper să ai soarta leului! O meriţi din plin!” sunt doar două din comentariile apărute în spaţiul public. 

Poliţiştii argeşeni au anunţat deschiderea unui dosar penal pentru rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor şi au făcut trei percheziţii în judeţele Argeş şi Ilfov. l 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici