Poliţiştii au împărţit flori femeilor, sâmbătă, în toată ţara

Poliţiştii au împărţit sâmbătă, ca în fiecare an de 8 Martie, flori şi mici cadouri femeilor pe care le-au întâlnit, pe stradă sau la volan, în toată ţara, informează Poliţia Română.

256 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au împărţit flori femeilor, sâmbătă, în toată ţara

Poliţiştii au împărţit flori femeilor, sâmbătă, în toată ţara (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Poliţiştii Direcţiei Rutiere şi cei ai Direcţiei de Poliţie Transporturi au oferit femeilor care s-au aflat în trafic, în calitate de conducător auto, pasager sau pieton, flori, alături de mici cadouri.

În Bucureşti, în Piaţa Charles de Gaulle, Bulevardul Kiseleff şi Piaţa Constituţiei, poliţişti din cadrul Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române şi Brigăzii Rutiere a Capitalei au oferit flori şi produse cosmetice cu ocazia zilei de 8 Martie.

Totodată, poliţiştii Direcţiei de Poliţie Transporturi au oferit flori călătoarelor de pe peronul Gării de Nord şi din trenuri.

Deja o tradiţie, astfel de acţiuni au fost organizate în toate judeţele ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici