Poliţiştii au reţinut un bărbat bănuit că ar fi agresat sexual o femeie în scara unui bloc

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat în vârstă de 33 de ani, bănuit că ar fi agresat sexual o femeie în scara unui bloc situat în sectorul 6 al Capitalei.

413 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au reţinut un bărbat bănuit că ar fi agresat sexual o femeie în scara unui bloc

Cercetările au fost declanşate la data de 22 iulie 2020, când poliţişti ai Secţiei 21 au fost sesizaţi de către o femeie de 43 de ani cu privire la faptul că în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, un bărbat necunoscut a intrat după ea, iar în momentul când urca scările, acesta a atins-o cu mâna în zona intimă, după care a fugit, anunţă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

În urma activităţilor informativ-operative şi cu sprijinul unui poliţist din judeţul Giurgiu, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, acesta fiind depistat la domiciliu şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, pentru bănuit a fost emisă ordonanţa de reţinere pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cu cel în cauză în stare de reţinere, ulterior, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici