Video Poliţiştii constănţeni au depistat zece persoane care deţineau ilegal arme neletale

Poliţiştii din Constanţa au depistat, în weekend, în urma mai multor acţiuni desfăşurate în judeţ, zece persoane care deţineau ilegal puşti şi pistoale, din categoria armelor neletale, fiindu-le întocmite dosare penale pentru contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

58 afișări

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Constanţa au făcut, în perioada 9 - 12 septembrie, mai multe controale în judeţ, fiind identificate zece persoane care deţineau fără drept şase puşti şi opt pistoale, din categoria armelor neletale, precum şi muniţie pentru acestea, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Celor în cauză li s-au întocmit dosare penale, fiind cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi pentru contrabandă.

De asemenea, armele respective şi muniţia au fost ridicate, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili provenienţa şi modul de dobândire a acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici