Poliţiştii de frontieră au depistat mai mulţi cetăţeni care încercau să treacă ilegal frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat treizeci şi şapte de cetăţeni din India, Pakistan şi Bangladesh, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu polistiren.

318 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii de frontieră au depistat mai mulţi cetăţeni care încercau să treacă ilegal frontiera

Poliţiştii au efectuat sâmbătă, în jurul orei 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, controlul asupra unui ansamblu rutier, format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România, condus de un cetăţean român. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, polistiren pentru o societate comercială din Ungaria.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorcă, în spatele mărfii transportate, treizeci şi şapte de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetăţeni din India, Pakistan şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 21 şi 52 de ani, majoritatea solicitanţi de azil în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici