Poliţiştii din Bihor cer ajutorul populaţiei pentru prinderea bărbatului care a împuşcat mortal o femeie

IPJ Bihor a dat publicităţii semnalmentele bărbatului care a împuşcat mortal, miercuri, o femeie în Oradea şi a rănit un bărbat. Poliţiştii fac apel la oameni să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la 112 dacă au informaţii despre acesta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3194 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Bihor cer ajutorul populaţiei pentru prinderea bărbatului care a împuşcat mortal o femeie

Poliţiştii din Bihor cer ajutorul populaţiei pentru prinderea bărbatului care a împuşcat mortal o femeie (Imagine: Liviu Matei/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis, miercuri, bărbatul căutat are 38 de ani şi a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Bărbatul, Adrian Hladii, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Oradea, are 1,73 metri înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui. Nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112. Bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă”, se arată în comunicat.

Pe de altă parte, surse judiciare au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul care a fost rănit în umăr a fost operat la Spitalul Judeţean Oradea şi se află în afară oricărui pericol.

"Din primele informaţii se pare că mobilul care a dus la împuşcarea celor două persoane, dintre care una a decedat, ar fi gelozia atacatorului”, au spus sursele citate.

Ancheta este desfăşurată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bihor sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Un bărbat din Oradea a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost împuşcat în umăr. Ulterior, poliţiştii au infirmat că bărbatul care a tras a împuşcat mortal o femeie pe care o luase cu forţa în maşina sa. Femeia a fost găsită împuşcată în cap, în maşina cu care a fugit atacatorul, abandonată pe o stradă din Oradea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici