O adolescentă de 15 ani din Sibiu a murit după ce a căzut de la etajul nouă, în timp ce îşi făcea un selfie

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit, miercuri seara, după ce, în timp ce îşi făcea un selfie cu prietenii la etajul nouă al unui imobil din centrul Sibiului, s-a rupt balustrada şi a căzut.

7143 afișări
Imaginea articolului O adolescentă de 15 ani din Sibiu a murit după ce a căzut de la etajul nouă, în timp ce îşi făcea un selfie

O adolescentă de 15 ani din Sibiu a murit după ce a căzut de la etajul 9, când îşi făcea un selfie

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că adolescenta era, miercuri seara, împreună cu şapte prieteni, în centrul municipiului Sibiu.

La un moment dat tinerilor le-a venit ideea să urce într-un bloc turn din oraş, pentru a-ţi face un selfie de la înălţime, ştiind că imobilul are balcoane exterioare.

Sursele citate spun că adolescenta s-a sprijinit de balustrada balconului de la etajul nouă, iar aceasta s-a rupt.

Fata a căzut în gol, iar echipele de intervenţie nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a declarat că Poliţia a început cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici