Video GALERIE FOTO Percheziţii în blocul în care au fost găsite trupurile a trei bebeluşi/ Fiul şi tatăl femeii suspectate, audiaţi

Blocul din comuna Bistriţa-Bârgăului în podul căruia au fost găsite cadavrele a trei bebeluşi este percheziţionat de poliţişti. De asemenea, anchetatorii au descins şi în locuinţa în care a locuit, înainte să plece din ţară, femeia suspectă în acest caz.

2378 afișări

Fiul şi tatăl femeii suspectate în cazul celor trei bebeluşi morţi, audiaţi

Fiul şi tatăl femeii suspectate în cazul celor trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc din comuna Bistriţa-Bârgăului au fost duşi la audieri, după mai bine de cinci ore de percheziţii. Autorităţile au început demersurile pentru aducerea femeii în ţară.

După mai bine de cinci ore de percheziţii efectuate în cele două apartamente, anchetatorii au decis să îi ducă la audieri pe fiul major al femeii suspecte, un tânăr de 20 de ani, şi pe tatăl acesteia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi au fost duşi la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Tatăl femeii bănuite că şi-ar fi ucis trei dintre copiii pe care i-a născut şi i-a abadonat în podul blocului spune că femeia nu ar fi vinovată.

Anchetatorii urmează să preleveze probe ADN de la rudele femeii suspecte, fiind începute şi demersurile pentru aducerea în ţară a acesteia.

Femeia suspectată că şi-a omorât copiii are aproximativ 40 de ani şi locuieşte de câţiva ani în Germania.

Miercuri seara, blocul din comuna Bistriţa-Bârgăului în podul căruia au fost găsite cadavrele a trei bebeluşi a fost percheziţionat de poliţişti. Anchetatorii au descins şi în locuinţa în care a locuit, înainte să plece din ţară, femeia suspectă în acest caz.

Una dintre percheziţii a avut loc în blocul în care au fost găsiţi bebeluşii morţi, în care locuieşte tatăl femeii suspecte, iar a doua percheziţie a avut loc în blocul de lângă acesta, unde ar fi locuit în urmă cu câţiva ani femeia pe care anchetatorii o suspectează că şi-ar fi ucis şi abandonat copilaşii.

Percheziţii în blocul în care au fost găsite trupurile a trei bebeluşi

Poliţiştii bistriţeni, sub coordonarea procurorului criminalist, fac, miercuri seara, la Bistriţa Bârgăului, două percheziţii la domiciliile unor suspecţi în cazul celor trei bebeluşi găsiţi în podul unui bloc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mai mulţi poliţişti, împreună cu laboratorul criminalistic mobil al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului, s-au întors la Bistriţa Bârgăului şi fac cele două percheziţii domiciliare.

Una dintre percheziţii are loc în blocul în care au fost găsiţi bebeluşii morţi, în care locuieşte tatăl femeii suspecte, iar a doua percheziţie are loc în blocul de lângă acesta, unde ar fi locuit în urmă cu câţiva ani femeia pe care anchetatorii o suspectează că şi-ar fi ucis şi abandonat copilaşii.

Din al doilea apartament criminaliştii au ridicat mai multe probe, unul dintre martorii care au asistat la percheziţii declarând presei că ar fi fost găsite obiecte de lenjerie pătate cu sânge.

Poliţiştii şi procurorii bistriţeni au început anchete în comuna Bistriţa-Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce, în podul unui bloc au fost găsite cadavrele a trei bebeluşi.

Ulterior, surse din cadrul Serviciului de Medicină Legală Bistriţa declarau că legiştii au stabilit că bebeluşii ar fi murit în urmă cu trei până la nouă ani.

De asemenea, medicii legişti au stabilit că cei trei copii au fost născuţi în ani diferiţi şi că toţi trei au fost ucişi imediat după naştere.

În sat oamenii vorbesc că ar fi existat o femeie care locuia în apropierea blocului respectiv şi care avea mai mulţi copii, din mai multe căsătorii şi care este plecată de câţiva ani în străinătate.

Locatarii blocului se declaraseră şocaţi de descoperirea făcută în pod şi spuneau că în bloc nu a locuit în ultimii ani vreo femeie gravidă. Anchetatorii sunt însă de părere că cel puţin unul dintre locatarii blocului este complice cu mama criminală întrucât accesul în podul blocului se face pe o scară construită din lemn, iar la ultimul etaj sunt patru apartamente. În plus, accesul este dificil şi este greu de crezut că o mamă aflată în travaliu sau cu un sac în spate ar putea urca singură în pod şi nimeni să nu audă nimic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici