Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor bucureşteni să evite zona de nord a Capitalei

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor bucureşteni aflaţi în trafic să evite, miercuri dimineaţă, zona de nord a Capitalei, pentru că traficul rutier este mai aglomerat acolo decât în celelalte zone, din cauza autocarelor cu protestatari care vin la miting, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.

14 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor bucureşteni să evite zona de nord a Capitalei

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor bucureşteni să evite zona de nord a Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii avertizează că sunt dificultăţi în trafic la intrarea în Bucureşti de pe DN1, pe Bulevardul Kiseleff până la Arcul de Triumf şi inclusiv pe Calea Dorobanţi, până la Televiziunea Română.

De asemenea, se circulă greu în zona Podului Grant - Turda, precizează Brigada de Poliţie Rutieră.

Aproximativ 20.000 de sindicalişti sunt deja în Piaţa Victoriei, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Miltiaru.

Între timp, spre sediul Guvernului continuă să vină autocare cu sindicalişti.

Pe străzile care duc spre Piaţa Victoriei sunt mai multe coloane de manifestanţi, care merg pe primele benzi ale drumurilor.

Confederaţiile sindicale au spus că aduc în Capitală peste 100.000 de oameni care vor cere demisia întregului Guvern, acest miting, al doilea ca amploare de după 1991, desfăşurându-se în aceeaşi zi cu votul moţiunii de cenzură.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Miltiaru, la acţiunile de protest au fost mobilizaţi 2.400 de jandarmi, din care 200 de la Gruparea Mobilă de la Ploieşti.

De asemenea, 500 de poliţişti rutieri sunt în stradă pentru fluidizarea traficului, iar 2.000 de poliţişti de la ordine publică au fost mobilizaţi în tot oraşul, inclusiv pe traseul de marş, pentru a asigura liniştea publică.

Forţele de ordine ale Ministerului Administraţiei şi Internelor au fost atenţionate, printr-un ordin semnat de ministrul Traian Igaş, că în timpul mitingului şi marşului de miercuri se instituie gradul I în măsurile de ordine şi siguranţă publică, fiind necesară vigilenţă sporită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici