Poliţistul din Călăraşi care a fost oprit cu 12 focuri de armă în Râmnicu Vâlcea consumase o cantitate însemnată de alcool

Poliţistul din Călăraşi care a fost oprit cu 12 focuri de armă de colegii săi din Râmnicu Vâlcea în timp ce conducea un autoturism pe contrasens consumase o cantitate însemnată de băuturi alcoolice, potrivit rezultatului analizelor probelor de sânge recoltate de anchetatori.

1799 afișări
Imaginea articolului Poliţistul din Călăraşi care a fost oprit cu 12 focuri de armă  în Râmnicu Vâlcea consumase o cantitate însemnată de alcool

Poliţistul din Călăraşi care a fost oprit cu 12 focuri de armă în Râmnicu Vâlcea consumase o cantitate însemnată de alcool (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat, pentru MEDIAFAX, că rezultatele arată 1,75 grame de alcool la mia de mililitri de sânge.

Ofiţerul de poliţie din Călăraşi, în vârstă de 23 de ani, nu a oprit la semnalul colegilor săi vâlceni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30. El a fost urmărit, iar pentru oprirea sa s-a făcut uz de armă.

"Deşi a refuzat, i-a fost recoltată proba de sânge. A fost sancţionat contravenţional pentru neoprirea la semnalul poliţiştilor. Iar, în funcţie de rezultatul la sânge, se va stabili dacă fapta este sau nu şi infracţiune”,declara, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Ofiţerul a atras atenţia poliţiştilor vâlceni după ce condusese autoturismul pe contrasens. Nu mai puţin de 12 focuri de armă au fost trase în aer şi înspre maşina condusă de bărbatul în vârstă de 23 de ani pentru a-l opri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici