Poliţistul din cazul Becali, cercetat penal - VIDEO

Gigi Becali a declarat, joi, instanţei Tribunalului Bucureşti care a judecat contestaţia procurorilor împotriva ridicării interdicţiilor finanţatorului Steaua că poliţistul care se afla în barul din Pipera este cercetat de procurorii care i-au dat interdicţia de a părăsi localitatea.

17 afișări
Imaginea articolului Poliţistul din cazul Becali, cercetat penal - VIDEO

Becali: Poliţistul care a fost în bar atunci când vorbeam cu hoţii este cercetat

Becali a spus judecătorilor că poliţistul s-a dus la procurori să dea declaraţii în calitate de martor, însă procurorul de caz i-ar fi dat interdicţia de a părăsi localitatea.

De asemenea, Becali a susţinut că doi dintre hoţii maşinii sale sunt fugiţi în Spania, lucru neadevărat însă întrucât doi dintre cei trei s-au predat autorităţilor.

Procurorii au cerut menţinerea interdicţiilor în cazul lui Gigi Becali căruia i s-a permis de către Judecătoria sectorului 1 să părăsească localitatea pentru a-şi putea face campanie electorală.

Pe de altă parte, avocaţii lui Becali au solicitat instanţei să menţină decizia Judecătoriei sectorului 1 şi să-i permită acestuia să-şi exercite dreptul constituţional de a fi ales.

Tribunalul Bucureşti urmează să ia o decizie în acest caz.

Video Stirileprotv.ro

Poliţistul a fost destituit

Poliţistul care se afla în barul în care cei trei presupuşi hoţi ai maşinii lui Gigi Becali au fost duşi de bodyguarzii finanţatorului Steaua a fost destituit, joi, din Poliţie, în urma cercetării disciplinare dispuse de şeful Inspectoratului judeţean de Poliţie Ilfov.

Poliţistul Romulus Dumitrache lucra din 2005, la Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratului judeţean de Poliţie Ilfov.

El a fost cercetat disciplinar în urma dispoziţiei date de şeful Inspectoratului judeţean de Poliţie Ilfov, pentru abateri disciplinare şi comportament necorespunzător.

În urma cercetării disciplinare, s-a stabilit că Romulus Dumitrache s-a aflat în barul în care cei trei presupuşi hoţi ai maşinii lui Gigi Becali au fost duşi de bodyguarzii finanţatorului Steaua şi că era în afara serviciului.

Romulus Dumitrache este cercetat penal pentru complicitate la lipsire de libertate şi favorizarea infractorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici