Poliţistul din Mehedinţi, care a dispărut luni de acasă, a fost găsit spânzurat

Poliţistul din Mehedinţi, care a dispărut luni de acasă, a fost găsit spânzurat, miercuri seara, într-o baracă din comuna Gruia. Poliţia a deschis un dosar pentru moarte suspectă, transmite corespondentul Mediafax.

1768 afișări
Imaginea articolului Poliţistul din Mehedinţi, care a dispărut luni de acasă, a fost găsit spânzurat

Poliţistul din Mehedinţi, căutat de colegi, a fost găsit spânzurat

Dumitru Giuhat era în concediu de odihnă, iar apropiaţii lui susţin că ar fi intrat în depresie. Familia a declarat că bărbatul de 48 de ani a plecat luni de acasă, cu maşina, iar de atunci nimeni nu a ştiut nimic de el.

Miercuri seara, un localnic din comuna Gruia, judeţul Mehedinţi, a observat că baraca acestuia, la care obişnuia să meargă doar în timpul verii, avea uşa deschisă.

”Este de la noi din Gruia şi aproape de centru aveau un loc al lor. Cineva a observat că era uşa deschisă şi auzind despre dispariţia poliţistului s-a gândit să meargă să vadă ce e acolo, că niciodată nu a fost deschis acolo. Când a mers l-a găsit spânzurat. Era proprietatea lui. Este de la noi, dar lucra la Severin, venea acasă în weekend”, a declarat, corespondentului Mediafax, un localnic din comuna Gruia.

Agentul şef era căsătorit şi avea un copil, fiica sa fiind minoră.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Bărbatul din comuna Gruia fusese testat psihologic, trecând cu bine verificarea. Dumitru Giuhat se pregătea de pensionare.

Marţi seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Mădălina Viziru, declara că bărbatul dispărut se numeşte Dumitru Giuhat şi are 48 de ani.

Agentul şef principal lucra la intrarea în sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici