Ibrahimovic, primul jucător din istorie ce a participat în UCL cu şapte cluburi diferite

Zlatan Ibrahmovic, veteranul suedez de 36 de ani de la Manchester United, a stabilit un record unic în Liga Campionilor. Revenit după accidentarea la genunchi, atacantul a jucat împotriva lui FC Basel, iar, Manchester United a devenit al 7-lea club pentru care prinde minute în UCL.

242 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovic, primul jucător din istorie ce a participat în UCL cu şapte cluburi diferite

Ibrahimovic, primul jucător din istorie ce a participat în UCL cu şapte cluburi diferite

Manchester United a pierdut cu 1-0 meciul de la Basel, dar Ibrahimovic a avut motive sărbătoare. Intrat în minutul 74 al partidei, în locul lui Anthony Martial, starul suedez a bifta al 7-lea club din carieră cu care joacă în Liga Campionilor.

Ibrahimovic i-a depăşit în acest top pe Nicolas Anelka şi Javier Saviola, cu care împărţea până acum numărul de 6 echipe alături de care a jucat în Champions League.

Practic, Zlatan a participat în Liga Campionilor cu toate echipele la care a jucat, în afară de Malmo: Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Internazionale Milano, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain şi Manchester United.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici