Poliţistul din Sibiu, acuzat că a agresat sexual două fete pe care le antrena la box, arestat

Poliţistul din Sibiu, acuzat că a agresat sexual două fete pe care le antrena la box, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată luni de Tribunalul Sibiu, care a admis contestaţia procurorilor, după ce Judecătoria l-a plasat pe agent în arest la domiciliu.

1034 afișări
Imaginea articolului Poliţistul din Sibiu, acuzat că a agresat sexual două fete pe care le antrena la box, arestat

Poliţistul din Sibiu, acuzat că a agresat sexual două fete pe care le antrena la box, arestat

Tribunalul Sibiu a admis, luni, contestaţia formulată de procurori şi a decis arestarea preventivă a agentului de poliţie.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu şi dispune arestarea preventivă a intimatului - inculpat I.G., pe o durată de 18 zile, începând cu data de astăzi, 02.09.2019, până la data de 19.09.2019, ora 24.00 inclusiv”, se arată în decizia Tribunalului Sibiu, care este definitivă.

Anterior, Judecătoria Sibiu l-a plasat pe agentul de poliţie în arest preventiv.

Potrivit procurorilor, poliţistul, care era şi instructor de box în timpul liber, a agresat sexual două fete, de 12 şi 17 ani, pe care le antrena. Acesta s-ar fi cazat cu fetele în cameră în timpul unor deplasări la Bucureşti. „În timpul nopţii a încercat prin exercitarea unor acte de constrângere fizică să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată, în vârstă de doar 12 ani la acea dată, în timp ce victima se afla sub paza şi îngrijirea lui, în calitate de antrenor al acesteia”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, remis presei în luna august.

Asemănător a procedat şi cu fata de 17 ani. „A exercitat acte de natură sexuală asupra sa (altele decât cele prev. de art. 218 şi 220 C.pen.), constând în atingeri ale sânilor, feselor şi zonei intime, fără consimţământul persoanei vătămate (17 ani la data comiterii faptei)”, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici