Pompierii arădeni au donat 20.000 lei celor opt copii rămaşi fără mamă în urma unui incendiu

Pompierii arădeni au donat, marţi, aproximativ 20.000 de lei celor opt copii care au rămas fără mamă şi fără casă în urma unui puternic incendiu care a avut loc în luna februarie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8 afișări

Copiii locuiesc acum cu tatăl lor, într-o anexă a casei distruse, din localitatea arădeană Hunedoara Timişană.

Pompierii au mers acasă la familie fără să o anunţe, ştiind că este ziua de naştere a unuia dintre băieţi, care a împlinit 10 ani. Acesta a primit jucării, hăinuţe şi o maşină de pompieri în miniatură. Pentru întreaga familie, pompierii au donat aproximativ 20.000 de lei, o parte din bani urmând să fie folosiţi de tată pentru refacerea casei.

La Căminul Cultural din localitate a fost pregătită şi o petrecere surpriză pentru băieţelul sărbătorit şi pentru fraţii acestuia.

"Sărbătoritul este eroul familiei, pentru că a reuşit să-şi scoată din casă frăţiorii mai mici chiar înainte de prăbuşirea tavanului. Am avut grijă să nu ştie nimeni din localitate despre vizita noastră şi să fie o surpriză pentru aceşti copii loviţi de greutăţi şi de pierderea mamei", a declarat Sorina Ambruş, purtătorul de cuvânt al Inspectorartului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

O femeie de 42 de ani din localitatea arădeană Hunedoara Timişană, mamă a opt copii, a murit, în urmă cu aproape două luni, într-un incendiu care i-a cuprins casa, copiii reuşind să iasă la timp din locuinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici