Pompierii doljeni au găsit trupul bărbatului înecat în Dunăre

Pompierii din cadrul ISU Dolj caută un bărbat despre care au informaţii că s-a înecat în Dunăre, în dreptul localităţii Ciupercenii Vechi.

217 afișări
Imaginea articolului Pompierii doljeni au găsit trupul bărbatului înecat în Dunăre

Pompierii doljeni caută un bărbat care s-a înecat în Dunăre

UPDATE. Tânărul căutat de pompierii din cadrul ISU Dolj în în Dunăre, în dreptul localităţii Ciupercenii Vechi, după ce ar fi fost la scăldat, a fost găsit mort.

Pompieri doljeni au intervenit cu o barcă pneumatică, un echipaj de căutare-salvare, cu echipa de scafandri şi o ambulaşp SMURD în localitatea Ciupercenii Vechi, pentru căutarea tânărului.

La faţa locului a fost trimis şi elicopterul SMURD care a survolat zona.

După o oră de căutări, tânărul a fost găsit fără semne vitale.

//////////////////////

Potrivit ISU Dolj, pompieri doljeni intervin cu o barcă pneumatică, un echipaj de căutare-salvare, cu echipa de scafandri şi o ambulaşp SMURD în localitatea Ciupercenii Vechi, pentru căutarea unui bărbat care s-a înecat în fluviul Dunarea.

La faţa locului a fost trimis şi elicopterul SMURD pentru a survola zona.

Primele informaţii arată că este vorba despre un bărbat în vârstă de 23 de ani, care a intrat în apă la scăldat şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
înec,
dunăre,
pompier

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici