Pompierii români au contribuit la stingerea mai multor incendii de pădure în Grecia

Pompierii români din modulul naţional specializat în stingerea incendiilor de pădure, dislocat în Grecia, au contribuit la stingerea unui incendiu care ameninţa să se răspândească spre mai multe localităţi.

219 afișări
Imaginea articolului Pompierii români au contribuit la stingerea mai multor incendii de pădure în Grecia

Modulul naţional specializat în stingerea incendiilor de pădure, dislocat în Grecia, alături de pompierii eleni, continuă misiunile de limitare şi stingere a incendiilor care pun în pericol comunităţi şi bunuri.

Astfel, sâmbătă, pompierii români au asigurat măsurile de protecţie şi stingere a incendiilor, care s-au manifestat în apropierea localităţilor Aisymi şi Leptokaria.

De asemenea, modulul românesc a fost solicitat să acorde sprijin autorităţilor elene în zona Dadia, unde un vast incendiu de pădure şi vegetaţie ameninţa să se răspândească rapid către localităţile învecinate.

Misiunile desfăşurate au vizat limitarea extinderii flăcărilor către zonele locuite şi menţinerea unei linii de protecţie a localităţii Lefkimmi, pe mai multe sectoare.

După mai multe ore de luptă continuă cu focului, salvatorii au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul.

În această misiune, au fost mobilizaţi 56 de pompieri români şi 12 autospeciale de stingere.

Intervenţiile din teren s-au derulat sub directa coordonare a ofiţerului elen de legătură, delegat pentru asigurarea bunei desfăşurări a întregii misiuni.

Acţiunile de sprijin continuă şi duminiă, pe raza localităţii Lefkimmi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici