Ponta se află în Dubai, unde a fost cu Sebastian Ghiţă într-un club de lux (Realitatea TV) - FOTO

Premierul Victor Ponta se află în Dubai împreună cu omul de afaceri Sebastian Ghiţă, deputat PSD, transmite Realitatea TV, care prezintă o fotografie cu cei doi, susţinând că aceasta ar fi fost făcută într-un club exclusivist, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

15207 afișări
Imaginea articolului Ponta se află în Dubai, unde a fost cu Sebastian Ghiţă într-un club de lux (Realitatea TV) - FOTO

Ponta se află în Dubai, unde a fost cu Sebastian Ghiţă într-un club de lux (Realitatea TV) - FOTO (Imagine: Realitatea TV)

În imagine, Ponta poartă o şapcă de blugi şi râde.

Contactat de MEDIAFAX, premierul Victor Ponta nu a răspuns până la acest moment.

Marţi, premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie.

Premierul Victor Ponta a intrat într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, deoarece a simţit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidenţiale, pe care le-a pierdut în faţa lui Klaus Iohannis.

Duminică, în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, este organizată ultima etapă a Campionatul Mondial de Formula 1, ediţia 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici